bruisende zaken

‘Ik wil vrouwen helpen zo goed  mogelijk in hun kracht te staan’

‘Ik wil vrouwen helpen zo goed mogelijk in hun kracht te staan’

01-02-2024

Zwanger zijn en bevallen, het zijn behoorlijk ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Er verandert zoveel tegelijkertijd. Natuurlijk wil je je optimaal voorbereiden zodat je straks kunt terugkijken op een mooie, positieve ervaring. Maar hoe doe je dat? Marjorie Eveling-Feller van Praktijk Limaro voor jou rondom zwangerschap biedt graag een helpende hand.

Bij een zwangerschap en bevalling komen meer kleuren kijken dan alleen de roze wolk.

Wat helpt jou om daar positief in te sturen? Vanuit haar werk in de verloskunde kent ze het belang van preventie en gedegen voorbereiding maar ook vanuit haar persoonlijke ervaring: haar laatste zwangerschap was gecompliceerd, waarna een lange revalidatie volgde. “Helaas wordt er weinig gesproken over de worsteling die vrouwen kunnen ervaren. In de gezondheidszorg let men goed op het fysieke aspect, terwijl er juist ook op mentaal, emotioneel en sociaal gebied onzichtbaar veel gebeurt. Vrouwen en zorgverleners geven aan een vorm van ondersteuning en voorbereiding te missen die diepgaand rekening houdt met deze aspecten, vandaar dat ik ben gestart met mijn praktijk.”

De zoektocht

Marjorie verzorgt o.a. coaching tijdens de zwangerschap. “Dit is een traject van vier gesprekken waarbij je aan de slag gaat met het meadiarium®. Aan de hand daarvan bespreken we diverse thema’s, zodat je langzaam maar zeker dichter bij jezelf komt en ontdekt wat voor jou dé manieren zijn om met uitdagingen om te gaan. Daarnaast geef ik een training als voorbereiding op de bevalling, waarbij we specifiek kijken naar het mentale stuk van bevallen en bevallingspijn en wat jij en je partner daarin kunnen betekenen.”

Weer in je kracht

Met beide diensten zet ik in op preventie van o.a. depressie, angst-problematiek en burn-out. Heb je (helaas al) een traumatische bevalling achter de rug? Ook dan is Marjorie er voor je. “Als preventie coach help ik je om de pijn die je hebt ervaren los te laten zodat je in contact komt met je zelfhelend vermogen en loskomt van wat lastig voor je is. Kom ook in je kracht te staan op jouw weg naar het moederschap en ervaar vertrouwen en rust!”

Praktijk Limaro Voor jou rondom zwangerschap Dorpsstraat 42A, Landsmeer 06-16496457 info@limarovoorjou.nl www.limarovoorjou.nl 2024-02-06

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding