column

Wij weten er wel raad mee

Wij weten er wel raad mee

01-09-2023

Krullen zijn uniek en van nature ‘anders’. Ze vragen een speciale behandeling. Maar hoe doe je dat op de juiste manier?!

De place to be voor jouw krullen?

Heb je Helemaal je routine toegepast?

Build up eraf gewassen, gehydrateerd, curlgel voor de stevigheid aangebracht en curlcreme voor super bouncy curls ingekneed. Heb jij het bijna voor elkaar, die per-fec-te krul? Pluis onder controle, mooie bundels gevormd? Dan zit het nu perfect, of toch niet.....

Een prachtige balans tussen CC1 kniptechniek en producten zorgt voor de per-fec-te krul

Met deze 4 producten perfect op elkaar afgestemd, zorg jij ervoor dat jij het optimale uit je krullen haalt. De unieke combinatie van verschillende producten zorgt voor het beste resultaat voor alle haartypen. Voor stevige, bouncy, veerkrachtige en pluisvrije krullen. Vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Ideaal om te testen of deze producten aan jouw wensen voldoen! Uiteraard ook het perfecte setje voor op reis. ✔ cleanser ✔ moisturizer ✔ curl crème ✔ curl definer

WIL JE OOK CONTROLE OVER JE KRULLEN? Reserveer nu je afspraak 0627243209 | www.Jafemyhairstudio.Nl

JAFEMY HAIRSTUDIO • MARKERKANT 12 1-14 , ALMERE • 0627243209 • WWW.JAFEMYHAIRSTUDIO.NL

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).