bruisende zaken

Ergonomie is altijd het uitgangspunt

Ergonomie is altijd het uitgangspunt

01-12-2022

Dat EMWA en Gaertner hun krachten hebben gebundeld, is al enige tijd geen geheim meer. Waar EMWA zich voornamelijk focust op projectinrichting, richt Gaertner zich met name op ergonomische zit- en sta meubelen voor particulieren. Eigenaar Erik Schiltmans kan ondertussen al bogen op ruim 25 jaar (werk)ervaring op het gebied van ergonomische meubels bij diverse gerenommeerde bedrijven. Samen vormen EMWA en Gaertner het ergonomische kenniscentrum van Nijmegen en omgeving.

Bij Gaertner ergonomische meubelen vind je een compleet assortiment aan ergonomische meubelen voor de woon- en werksituatie. Van luxe relaxfauteuils tot ergonomische balanskrukken, het assortiment is breed. Volgens Erik vormt ergonomie een belangrijke bijdrage aan het veilig en gezond kunnen inrichten van een werkplek. Langdurig in dezelfde houding werken kan namelijk leiden tot gezondheidsklachten.

In Nederland gebruiken steeds meer mensen een zit-sta bureau, dat is een bureau dat in hoogte verstelbaar is. Afwisseling tussen verschillende lichaamshoudingen is het belangrijkste bij werkplekken waar weinig tot geen beweging vereist is. Het is dan ook van groot belang om tijdens het werk zoveel mogelijk te bewegen. Handige hulpmiddelen hiervoor zijn ergonomische stoelen, maar ook balansballen of zadelkrukken worden steeds meer gezien. Het is een uitstekende manier om een ergonomische, actieve zithouding aan te nemen.

Gaertner heeft daarnaast een ruime collectie aan relaxfauteuils en sta-op stoelen. De stoelen beschikken over een modern design en ultiem zitcomfort. Een ergonomische relaxfauteuil kan speciaal op maat gemaakt worden, aangepast op ieder lichaam. Met een meetstoel word je ingemeten. Aan de hand van die gegevens wordt de fauteuil op maat voor jou gemaakt.

Wat de vraag uiteindelijk ook is, ergonomie is altijd het uitgangspunt. Bij Gaertner vinden we het dan ook belangrijk dat je goed zit en daarom geven we jou graag het beste ‘zit-advies’. Of je nu lekker ontspannen wil zitten in een heerlijk relaxfauteuil of in de juiste houding wil kunnen werken, we voorzien je van advies en zoeken samen naar de juiste oplossing.

Heyendaalseweg 165, Nijmegen | 024 356 8390 | info@gaertner.nl | www.gaertner.nl Openingstijden: Maandag en dinsdag alleen op afspraak | Woensdag t/m vrijdag: 10.0017.00 uur | Zaterdag: 10.0016.00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering