Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Mooi van binnen én van buiten

Mooi van binnen én van buiten

28-11-2016

In 1997 begon Claudia van der Lugt, arts, haar kliniek voor cosmetische en preventieve geneeskunde ‘Alizonne’ in Meijel.

Inmiddels zit ze ook aan de Wolput in Vlijmen. Samen met haar enthousiaste en vooral zeer kundige team voert ze hier behandelingen uit waarmee je niet alleen je uiterlijk een oppepper kunt geven, maar ook aan je gezondheid kunt werken.

Alizonne Therapie

Claudia ontwikkelde een uniek behandel­concept gericht op snel en verantwoord verminderen van je gewicht onder medische begeleiding én verbetering van je lichaams­contouren. De basis is een medisch dieet met door haarzelf ontwikkelde voedings­supplementen. “De combinatie met ultrasone trillingen of Venus Legacy behandelingen vermindert het onderhuidse vetweefsel en de Laser-Icoone massage verstevigt de verslapte huid. De resultaten zijn indrukwekkend, ook als het gaat om je gezondheid. De therapie blijkt ook positief te werken bij aandoeningen als diabetes, hoge bloeddruk en schildklierafwijkingen.”


Dr. Claudia van der Lugt: “Alle rangen en standen komen  hier binnen”


Behandelplan op maat

“We berekenen een behandelplan dat is afgestemd op de persoonlijke situatie. We kunnen vooraf exact aangeven hoeveel gewicht iemand gaat verliezen en geven ook garantie op het behoud daarvan. Het werkt namelijk echt, op voorwaarde dat je je aan je plan houdt.” 


Laser en overige behandelingen

Claudia is verder bekend als expert in het behandelen van complicaties van permanente fillers. Laser-ooglidcorrecties, botox, fillers, lipofilling en draadjeslift zijn de basis­elementen van haar gelaats­behandelingen. PRP, haarvermeerdering of laserontharing, LED collageen therapie, fractional lasers en ‘laagdrempelige’ schoonheidsbehandelingen worden door het hele team uitgevoerd. De kliniek is innovatief bezig en echt een voorloper op haar vakgebied.


Dankzij de gemoedelijke sfeer voel je je bij Alizonne ongetwijfeld snel op je gemak. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.


Molenbaan 35, Meijel

Wolput 39, Vlijmen

077 320 8383

info@alizonne.nl

www.alizonne.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11070 MediQionna