bruisende zaken

Op vier locaties in de stad  De beste oliebollen van Amsterdam weede van Noord-Holland

Op vier locaties in de stad De beste oliebollen van Amsterdam weede van Noord-Holland

01-10-2023

Nu het kermisseizoen ten einde loopt, staan Antoon Bakker en zijn familie weer te trappelen om zich vol overgave op het volgende seizoen te storten: het oliebollenseizoen. “De oliebollenkramen zijn al uit de stalling gehaald en we zijn klaar om weer heel wat Amsterdammers van de lekkerste oliebollen te voorzien.”

Antoon is geboren en getogen op de kermis en hoewel hij in het seizoen nog steeds volop van het kermisleven geniet, kan hij vaak niet wachten tot het eindelijk weer oktober is en hij en zijn familie hun kramen kunnen openen. “Inmiddels doen we dat al zo’n 35 jaar en het blijft leuk”, vertelt hij enthousiast. “Mensen zijn ook echt blij als we er weer staan en daar doen we het voor.”et begon voor Antoon en zijn familie zo’n 35 jaar geleden met één kraam op de Spaardammerstraat, maar inmiddels zijn ze alweer heel wat jaren op meerdere plekken in de stad te vinden. “Zelf sta ik op de Spaarndammerstraat, mijn broer heeft een kraam op de Willem de Zwijgerlaan en mijn ouders hebben twee kramen op het Haarlemmerplein en het Mercatorplein, waarvan mijn broer en ik vanaf dit jaar samen die laatste gaan draaien om onze ouders wat rust te gunnen.” welke kraam je ook komt, je krijgt altijd oliebollen die zijn gebakken volgens ons eigen familierecept”, vertelt Antoon trots. “En behalve ‘gewone’ oliebollen, verkopen we natuurlijk nog veel meer varianten op de oliebol en sinds vorig jaar hebben we ook churros aan ons toch al zo uitgebreide aanbod toegevoegd. En laten we onze zelfgemaakte berlinerbollen niet vergeten, die zijn echt mijn specialiteit.”

Houd Amsterdam Bruist in de gaten voor aantrekkelijke maandelijkse aanbiedingen en kortingscoupons!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).