bruisende zaken

Laat de hele Zaanstreek beter lopen!

Laat de hele Zaanstreek beter lopen!

01-02-2024

Problemen met je voeten, daar kun je beter niet mee blijven lopen. Zowel letterlijk als figuurlijk niet. Beter is om bij een professional aan te kloppen voor hulp. In de Zaanstreek en omgeving moet je daarvoor bij Verweij Voetcentraal zijn.

Verweij Voetcentraal is een professioneel voetverzorgingscentrum in de Zaanstreek en omliggende gebieden. Ze bieden gespecialiseerde diensten aan door een team van experts, waaronder orthopedische schoentechnici, registerpodologen, een podotherapeut en een medisch pedicure. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor individuele voetproblemen, evenals producten zoals orthopedische schoenen en inlegzolen.

Voor vergoeding door de zorgverzekering is meestal een verwijzing nodig, waarbij Verweij Voetcentraal u kan helpen. Verweij Voetcentraal is een bekende en vertrouwde naam in de regio, met meer dan een eeuw ervaring in het vakgebied. Ze nodigen iedereen, inclusief u, uit om hun website te bezoeken of contact met hen op te nemen voor meer informatie.

Verweij Voetcentraal | Cornelis van Uitgeeststraat 17, Zaandam | 075-6281257 | www.verweij-voetcentraal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)