bruisende zaken

Ook stoppen met roken?

Ook stoppen met roken?

01-01-2023

Mijn naam is Robin Bloem, aangenaam. Ik deel hier graag mijn ervaring met het succesvol stoppen met roken middels hypnose. Na 35 jaar roken werd het eens tijd om ermee te stoppen, ook al werd ik wel wat nerveus van dat voornemen.

Eenvudig dankzij hypnose

Ik had eerder al wel eens een poging gedaan met Champix maar dat heeft mij toen niet geholpen. Ik voelde me er alleen maar heel raar van mijn in hoofd. Toen ik in contact kwam met Jacqueline, was mijn interesse in hypnose gewekt en ik was heel benieuwd of het voor mij zou werken. Ik heb de stap gezet en heb de hypnose ondergaan. De hypnose zelf heb ik als erg prettig ervaren. Het voelde heel natuurlijk. Ook was de sfeer gemoedelijk. Terwijl ik ontspande, gebeurde er onbewust van alles in mijn brein waardoor mijn brein een soort van reset heeft gekregen. Het was vervolgens voor mij erg eenvoudig om die sigaret te laten. Inmiddels ben ik bijna tien maanden verder. Het gaat goed en ik ben een niet-roker. Ik zou het iedereen aanraden, want voor een kleine investering kun je op een veilige manier van een slechte gewoonte af komen.

Sterkselseweg 36, Maarheeze | 06-51687674 | jacqueline@leeflekkerinjevel.nl | www.leeflekkerinjevel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt