bruisende zaken

Dé betrouwbare oplossing  voor al uw evenementen

Dé betrouwbare oplossing voor al uw evenementen

01-03-2024

Geef je een feest of organiseer je een festival en heb je een stretchtent nodig? Zoek dan niet verder! Ben en Mike van Ekeris, eigenaren van Van Ekeris Tenten, hebben ongetwijfeld een oplossing op maat voor je. “We leveren áltijd de stretchtent – en eventueel vlondervloer – die het best aansluit op jouw wensen.” De broers hebben meer dan 20 jaar ervaring in stretch-tenten, bieden kwaliteit tegen scherpe tarieven en streven naar tevredenheid van klanten met een toegewijd team.

Afspraak is afspraak, daar draait het bij ons om!

Wanneer u een kwalitatieve stretchtent wilt huren van een specialist in Noord-Holland, gaat u naar stretchtentverhuur Van Ekeris Tenten in Hilversum. De broers Mike en Ben van Ekeris zijn samen goed voor meer dan vijftien jaar ervaring in de professionele tentenbouw- en festivalwereld. Tijdens deze periode (in dienstverband) hebben we ruimschoots ervaring opgedaan met bijna alle soorten tenten. Het is tijd geworden voor de volgende stap en daarom zijn we de uitdaging aangegaan met een eigen stretchtentverhuur in Noord-Holland: Van Ekeris Tenten!

Van Ekeris Tenten | 06 44 16 78 18 | www.vanekeristenten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen