bruisende zaken

Pilates is stretchen  door kracht en controle

Pilates is stretchen door kracht en controle

01-01-2023

In Amerika is het al helemaal hot en ook in Nederland groeit de populariteit van pilates. Nee, dat is geen vorm van yoga, het is een low-impact trainingsmethode die tijdens de Eerste Wereldoorlog door Joseph Pilates is ontwikkeld om soldaten te revalideren. “De oefeningen, uitgevoerd op verschillende apparaten, zijn perfect om je lichaam soepel en sterk te maken én te houden”, vertelt Sascha Brouwer, eigenaresse van Pilates Oisterwijk.

Beleef de Pilates methode zoals deze bedoeld is

Toen Sascha voor het eerst in aanraking kwam met pilates, was ze meteen overtuigd. “Ik gaf toen al jaren fitness en spinning lessen in een sportschool in Den Haag”, vertelt ze enthousiast. “Zelfs mijzelf bracht en brengt het veel en het betekende een enorme verrijking van mijn lessen. Bij pilates spreek je spieren aan op de lengte. Het is stretchen door kracht en controle.”

Originele pilates apparatuur

Zes jaar geleden verhuisde Sascha naar Oisterwijk. Een pilates studio was er nog niet, dus ze greep haar kans en opende de deuren van Pilates Oisterwijk. “Je hebt wel veel pilates lessen waarbij de oefeningen op de mat worden gedaan. Daarmee gebruik je echter slechts tien procent van de methode. Negentig procent van de oefeningen gebeurt op speciale pilates apparatuur, die dus ook in mijn studio te vinden is.”

Voor jong en oud

Is je interesse gewekt? Volg dan vooral eens een proefles bij Pilates Oisterwijk.

Pilates Oisterwijk Hoogstraat 8, Oisterwijk | 06 - 10027201 info@pilates-oisterwijk.nl | www.pilates-oisterwijk.nl Volg ons op Facebook & Instagram: pilatesoisterwijk

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp