column

            Op zoek naar   ontspanning met een               zwangerschapsmassage?

Op zoek naar ontspanning met een zwangerschapsmassage?

01-06-2020

Wanneer je zwanger bent is het een spannende, maar vaak ook een hele mooie bijzondere intensieve tijd. Er verandert veel in je lichaam. Zowel fysieke als hormonale veranderingen, en uiteraard de invloed op de bloedsomloop. Veel vrouwen krijgen te maken met zwangerschapsklachten. Veel voorkomende klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vast houden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.

Het is dus ook een tijd om extra goed voor jezelf te zorgen. Een zwangerschapsmassage verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Daarnaast werkt de massage ontspannend, vochtafdrijvend, kalmerend en pijnverlichtend. Het geeft een geluksgevoel. Je komt even helemaal tot rust en je lichaam kan zich even helemaal ontspannen. De baby in je buik voelt je ontspanning en zal hierop reageren, door af en toe te schoppen of juist door ook te genieten van jouw rust. Een mooi contactmoment tussen jullie tweetjes. Door de aanwezigheid van een Prenatal massagetafel kun je door de borst- en buikuitsparing genieten van de zwangerschapsmassage liggend op je buik. Als dat niet genieten is! Voor meer informatie Kijk op www.praktijk-elva.nl, bel 06 13707455 of stuur een mail naar edith@praktijk-elva.nl Ik zie u graag in mijn praktijk, Praktijk Elva. Edith Oonincx

Edith Oonincx Praktijk Elva is een praktijk in huislijke sfeer, waar je terecht kunt voor diverse wellness massages, klachtbehandeling, zwangerschapsmassage, cursus babymassage en SensiPlus Therapie.

Een totaal pakket voor de nodige ontspanning en juiste balans tussen lichaam en geest. Zwangerschapsmassage Ontspanningsmassages Fibromyalgiemassage SensiPlus Therapie

 

Frankenlaan 1, Prinsenbeek edith@praktijk-elva.nl 06-13707455 www.praktijk-elva.nl PraktijkElva

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie