column

Italiaanse sferen in hartje Molenhoek

Italiaanse sferen in hartje Molenhoek

01-09-2022

De uit Sicilië afkomstige chefkok Angelo Petralia was dol op de Italiaanse keuken. Een keuken die hij vanaf jongs af aan door zijn moeder leerde koken. Sinds Angelo’s overlijden in 2015, zetten zijn vrouw Wilma, dochter Gabriela en gedreven team van medewerkers het bedrijf in zijn geest voort.

Wij accepteren de dinercadeaukaart, VVV-cadeau- en VVV-dinerkaart

Een ware smaaksensatie

Ook nu de zomer weer is aangebroken, ontvangen we u graag weer binnen in ons restaurant of op ons zonnige terras. Onze menukaart bestaat uit moderne gerechten met een twist, gecombineerd met traditionele smaaksensaties die in de Italiaanse keuken niet mogen ontbreken. Denk hierbij als voorgerecht aan een verrassend voorgerecht van dungesneden portobello, gemarineerd in aceto balsamico, gevolgd door zeebaars met risotto en pesto.

Catering op maat

Daarnaast verzorgen wij ook catering. Er zijn geen standaard arrangementen; in overleg wordt er gekeken naar een passend menu zodat er kan worden ingespeeld op uw wensen. Hierover kan telefonisch of per mail contact worden opgenomen.

Da Angelo Delicatezza & Trattoria | Prinsenweg 3A, Molenhoek | www.restaurant-da-angelo.nl 024-3880879 | info@da-angelofood.nl | FB: Da Angelo | INSTA: da_angelodelicatezza

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09085 - Booij Parket Wonen met Lef