bruisende zaken column

Paula’s Life.Style:  Energiek leven, blijvend gezond

Paula’s Life.Style: Energiek leven, blijvend gezond

01-01-2024

Voel jij je moe? Wil je afvallen? Wil je meer energie? Ga dan naar Paula’s Life.Style. Paula van Kordelaar begeleidt al jarenlang wekelijks de deelnemers van haar groepen bij afvallen en een gezonde leefstijl. Paula werkte als leefstijlcoach bij Weight Watchers en toen die ophielden wilde de groepen graag met haar verder. Daarom startte zij Paula’s Life Style en heeft inmiddels twee grote groepen. In Almere, Zeewolde en nu ook Harderwijk.

“Dankzij Paula ben ik 34 kilo kwijtgeraakt die er niet meer zijn aangekomen”

“Ik breng in onze groep onze gewoontes en gedrag naar voren. Natuurlijk kan ik wel vertellen over een tomaat die gezonder is dan een taart, maar dat weet denk ik iedereen wel, het gaat veel meer over gewoontes. Onze decembermaanden, uit eten gaan, ontspannen, emotie eten, enzovoort. Er zijn zoveel momenten in je leven waarbij je wil weten: ‘hoe pak ik dit aan’.

Zelf was ik 30 kilo zwaarder dan nu. Ik weet als geen ander hoe het allemaal werkt, waar je tegenaan loopt en dat afvallen topsport is. En natuurlijk zit ik niet alleen aan de selderiestengels. Ik kijk vanuit herkenning en niet vanuit afkeuring. Dat maakt mijn drempel in de workshops ook zo laag.

Ik wil dat mensen leren blijvend een gezond gewicht te hebben en niet gaan jojo’en. Deelnemers zeggen me vaak dat ik de stok achter de deur ben. Fysiek met de workshop waar ook een weegschaal staat, maar ook via de wekelijkse nieuwsbrief met tips en via de app groep waarin iedereen zijn vragen kwijt kan.

Je ziet in de groepen een hechte band ontstaan, vriend-schappen. Iedereen kan meedoen, mensen van alle leeftijden en achtergronden. Emotie eten en het daar bij behorende gedrag geldt voor iedereen.

Elke week kun je instromen met een abonnement voor 3 maanden, 6 maanden of een jaar. 80% van mijn cursisten kiest voor een jaarabonnement, want het is een gegeven dat we een half jaar tot een jaar nodig hebben om een gewoonte daadwerkelijk te veranderen.

Almere: maandagavond 18.30 – 19.30 uur Zeewolde: dinsdagavond 18.30 – 19.30 uur Harderwijk: woensdagmiddag 16.30 – 17.30 uur

Paula’s Life.Style | coach@paulaslifestyle.nl | 06-14649288 | www.paulaslifestyle.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).